TEFAL namizni žar Optigrill GC760D30 Elite XL

  • Neobvezujoča prip. MPC: 357,98€

OptiGrill Elite XL je izjemno učinkovit notranji žar z XL zmogljivostjo za slastne jedi z žara vse leto, za do 8 oseb.
Zasnovan za večje družine in z močjo 2200 W električni žar zagotavlja brezhibno pečenje: pametna tehnologija, ki se samodejno prilagodi glede na debelino in količino mesa, intuitivni pomočnik, pečenje kot v restavraciji in še veliko več.
Z žarom OptiGrill Elite XL izkusite pečenje po meri za vsakega gosta posebej.

Popolni rezultati pečenja na žaru
Brezhibni rezultati, kot vam je všeč, od manj do čisto zapečenega, z XL-površino za pečenje za do 8 oseb in pametno tehnologijo, ki čas kuhanja samodejno prilagodi glede na debelino in količino.

Popolno pečenje
Nov vmesnik ponuja izjemno intuitivnega pomočnika za pečenje, ki vas po korakih vodi do slastnih rezultatov: manj, srednje ali do konca zapečeno meso in še veliko več.

Izjemno kakovostno pečenje
Funkcija Searing Boost zagotavlja okusne rezultate in popolno zapečenost, da bodo na mesu sledi z žara, meso pa bo navzven hrustljavo in navznoter sočno.

Neskončne možnosti
16 samodejnih programov za popolne rezultate vse leto, za klasike, kot so meso, piščanec, ribe in zelenjava, ter nove izbire, kot so jagnjetina in zelenjavne pleskavice, vse brez potrebe po nadziranju.

Vsakodnevni navdihi
Neskončne možnosti mešanja in kombiniranja s priloženo knjižico receptov z navodili za vse 4 letne čase, tudi z XL-recepti za do 8 oseb za večje družine in posebne priložnosti.

Enostavno čiščenje
Pameten dizajn omogoča enostavno čiščenje s pomočjo zbirnega pladnja za tekočine in odstranljivimi krožniki z neoprijemljivo oblogo, ki jih lahko za večjo praktičnost perete v pomivalnem stroju.
Tehnične lastnosti
Vrsta Namizni

Podobni izdelki glede na kategorijo