O podjetju

Podjetje Panteh d.o.o.je podjetje, ki se ukvarja z distribucijo informacijske tehnologije, bele tehnike, športnih in ostalih segmentov produktnih skupin. Prihodnost vidimo v hitrem porastu tehnologije, ki dviguje kvaliteto življenja in medsebojnem povezovanju. Podjetje je uradni zastopnik blagovnih znamk, ki so svetovno priznane. Celotni nabor znamk ter produktov si lahko ogledate v našem B2B.


Sodoben način življenja, tako v privatnem kot poslovnem svetu, od nas zahteva vedno večjo informacijsko »aktivnost«. Ne glede na to ali je to dobro ali ne, nas način življenja sili v to, da smo vse bolj in bolj odvisni od hitre in predvsem pravočasne dostopnosti do podatkov, informacij.
Podjetje Panteh d.o.o. želi postati vodilno distribucijsko podjetje na različnih področjih (Informacijska tehnologija, dom in prosti čas, bela tehnika, medicina, ipd.). Ključ do uspeha vidimo v poštenem, doslednem in transparentnem poslovanju. S svojimi dobavitelji in predstavniki želimo ustvariti tesen in produktiven odnos. Podjetje Panteh d.o.o. želi slediti sodobnim trendomi in iskati nove distribucijske kanale, ki pokrivajo področja našega delovanja.


Podjetje Panteh d.o.o. si prizadeva, da bi bil tako svojim zaposlenim kot poslovnim partnerjem prijazno podjetje. Želimo delovati v korist tako podjetja, poslovnih partnerjev kot družbe. Vsako letno sodelujemo v dobrodelnostnih aktivnostih in se trudimo še izboljšati okolje dela, ki bi družinam zaposlenim omogočal kvalitetno preživljanje časa. Spoštujemo okolje in si prizadevamo, da bi bila okolje in tehnologija v sinergiji. Dokazati želimo, da mobilna tehnologija ni zgolj nujno zlo, ampak nam ustrezna uporaba omogoča le te, omogoča kvalitetnejše življenje in učinkovitejši izkoristek časa.


OSNOVNE INFORMACIJE
Dolg naziv podjetja: PANTEH, trgovina in storitve, d.o.o
Kratek naziv podjetja: PANTEH d.o.o.
Naslov podjetja: Letališka 1, 1000 Ljubljana, Slovenija
Matična številka: 6537740000
Davčna številka: SI89064488
Davčni zavezanec: DA
Transakcijski račun / IBAN : SI562900 0005 1186 854
Direktor podjetja: Nejc Klement
Kontakt: info@panteh.si


NASLOV LOGISTIKE

Beograjska 16, 1000 Ljubljana, Slovenija

DELOVNI ČAS ZA STRANKE:
Ponedeljek – Petek  od 8:30h do 14:30h
Vikendi in prazniki zaprto