TEFAL Mešalnik Perfectmix + BL871D31

  • Neobvezujoča prip. MPC: 149,99€

Tefal PerfectMix + resnično upravičuje svoje ime!
Odkrijte hitri mešalnik, ki združuje zmogljivo mešanje z vsestransko aplikacijo, ki ponuja neskončno mero navdiha.
Ekskluzivna tehnologija rezil Powelix je združena z močnim motorjem z močjo 1200 W za do 30 % hitrejše rezultate.
Odkrijte več kot 200 navdihujočih receptov in namensko storitev Perfect Mix v brezplačni aplikaciji Tefal, velika posoda s prostornino 1,5 l iz termoodpornega stekla in še več - skupaj s samodejnimi programi in uporabniku prijaznim vmesnikom na dotik.

Do 30 % hitrejši*
Zahvaljujoč ekskluzivni tehnologiji Powelix, ki združuje izjemno ostra rezila z optimiziranim kotom rezanja in napredno geometrijo, uživajte v popolnih rezultatih do 30 % hitreje* pri vseh svojih najljubših receptih.

Neomejen navdih
Zahvaljujoč ekskluzivni tehnologiji Powelix, ki združuje izjemno ostra rezila z optimiziranim kotom rezanja in napredno geometrijo, uživajte v popolnih rezultatih do 30 % hitreje* pri vseh svojih najljubših receptih.

Enostavno čiščenje
Odkrijte čiščenje, ki ne bi moglo biti preprostejše, saj program Auto-Clean zahteva le malo vode in pritisk na gumb, poleg tega pa so rezila preprosto odstranljiva in steklena posoda je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju.

Vsestranski in zmogljiv
Zmogljiv motor z močjo 1200 W omogoča zmogljivo mešanje z do 28 000 vrtljaji na minuto - idealno za smoothije, koktajle, napitke, mandlje v prahu in še veliko več.

2 l termoodporna steklena posoda
Vsestranska steklena posoda s prostornino 2 l (uporabna prostornina 1,5 l) je idealna za vsako priložnost, saj je iz visokokakovostnega termoodpornega stekla in je primerna za mešanje tako vročih kot hladnih pripravkov.

Enostavna uporaba
Zahvaljujoč vmesniku z zaslonom na dotik so vam na dosegu roke preproste samodejne možnosti za pripravo koktajlov, drobljenje ledu ali samodejno čiščenje ter nastavitev hitrosti in pulzna funkcija za popolne rezultate.

Vrhunski dizajn in materiali
Odkrijte hitri mešalnik, izdelan iz vrhunskih materialov, z visokokakovostno stekleno posodo, pristnim kovinskim zaključkom in elegantnim zaslonom na dotik za intuitivno uporabo.

Zanesljivo dolgotrajno delovanje
Vgrajeni sistem zračnega hlajenja omogoča intenzivno mešanje brez pregrevanja, robustno ohišje iz nerjavnega jekla, ki je izdelano za dolgo življenjsko dobo, in štiri sesalne nogice na podstavku pa zagotavljajo popolno stabilnost.
Tehnične lastnosti
Vrsta Pokončni
Moč (W) nad 1000
Prostornina (L) 1.5-2.99
Material posode Steklo

Podobni izdelki glede na kategorijo