Tesla Pametni razvlaževalec XL

  • Proizvajalec: Tesla
  • Skupina izdelkov: Razvlažilci zraka
  • Šifra: 116219
  • P/N: TSL-AC-VIRGO
  • EAN: 8596115823075
  • Garancija: 2 leti
  • Zaloga:  
  • Neobvezujoča prip. MPC: 249,90€

Zdravo okolje z razvlaževalnikom zraka TESLA.

Vzdržujte optimalno raven vlažnosti v svojem domu, da zagotovite udobno in zdravo okolje. Idealna relativna vlažnost je med 45 % in 55 % RH (relativna vlažnost). Zmanjšanje relativne vlažnosti bo pomagalo rešiti težave s kondenzacijo na okenskih steklih in stenah. Postopek razvlaževanja zraka pomaga tudi preprečiti kopičenje alergenov v obliki plesni in pršic.

Varnost na prvem mestu. Zahvaljujoč številnim senzorjem in tehnologijam se razvlaževalnik zraka samodejno izklopi, ko zazna težavo.

Ko je rezervoar za vodo v napravi poln, vas razvlaževalnik takoj obvesti, da ga je treba izprazniti. S tremi prednastavljenimi cikli lahko izberete interval delovanja naprave, ki ustreza vašim potrebam. Izbirate lahko med tremi stopnjami razvlaževanja: H, L in način spanja.

Vzdrževanje zdravega zraka v vašem domu dandanes ni težko. S pametnimi izdelki TESLA imate popoln nadzor nad ozračjem v svojem domu. Preprosto vzemite v roke telefon z operacijskim sistemom iOS ali Android, odprite aplikacijo TESLA Smart in iz udobja kavča upravljajte celotno gospodinjstvo.

Na glavnem zaslonu je prikazana vrednost relativne vlažnosti v okolici naprave. Če relativna vlažnost okolice pade pod 40 %, se na zaslonu prikaže kratica "Lo", ki označuje suh zrak. In obratno - če vrednost relativne vlažnosti v prostoru preseže 80 %, se na zaslonu prikaže kratica "Hi", ki označuje previsoko vlažnost.

Odvajanje vode skozi cev - Razvlaževalnik lahko deluje neprekinjeno, ne da bi se izklopil zaradi polnega rezervoarja za vodo.

Seveda plošča na dotik ni edini način upravljanja razvlaževalnika zraka. Vse nastavitve in pametne scenarije lahko intuitivno nastavite in prilagodite v osrednji aplikaciji TESLA Smart, ki je na voljo za prenos v trgovinah App Store in Google Play. Ne delajte za svoje gospodinjstvo. Naj pametni izdelki TESLA delajo za vas.

Izsuševalnik lahko deluje popolnoma brez vaše pomoči. Če bo karkoli potreboval, vas bo o tem obvestil. Naprava je opremljena s sistemom za odkrivanje uhajanja hladilnega sredstva, ki vsakih 8 minut preveri delovanje naprave. Če je rezervoar za vodo poln, razvlaževalnik preneha delovati in zasveti se indikator polnega rezervoarja za vodo.

Lastnosti:
Zmogljivost razvlaževanja: 6,9 l/dan (27 °C, 60 % relativna vlažnost), 12 l/dan (30 °C, 80 % relativna vlažnost)
Velikost sobe: 18 - 30 m2
Teža: 12 kg
Prostornina rezervoarja: 3200 ml
Odvajanje vode preko cevi: da
Napajanje: 158 W
Dimenzije: 295 x 295 x 560 mm
Povezljivost: Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+

Podobni izdelki glede na kategorijo