WMF Posoda za maslo Loft 18x9cm

  • Neobvezujoča prip. MPC: 37,99€

Posoda za maslo WMF Loft meri 18 cm x 9 cm in ima preprosto eleganten dizajn. Pokrov je izdelan iz najkakovostnejše prozorne plastike in je dopolnjen z mat posodo Cromargan 18/10 iz nerjavečega jekla. Pokrov se udobno namesti na vrh posode in ga je mogoče zlahka odstraniti, če je potrebno, tako da ga preprosto dvignete.

Sodoben dizajn v pravokotni obliki, idealen za dopolnitev vsakega prefinjenega okolja. Visokokakovosten pokrov iz prozorne plastike daje zanimiv kontrast mat podstavku iz nerjavečega jekla Cromargan 18/10. Posoda za maslo Loft je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju in kot pri vseh izdelkih WMF, ima garancijo za napake v izdelavi in ??materialu.

Kot blagovna znamka WMF je znana po svoji vsestranski elegantni paleti izdelkov ter zanesljivosti kakovosti in končne obdelave. Že več kot 150 let WMF pripravlja kuhanje, obedovanje in pitje v pravo izkušnjo, hkrati pa ohranja profesionalne standarde in napreduje proizvodne tehnologije. WMF še naprej zagotavlja visokokakovostne izdelke v različnih slogih in oblikah, ki ustrezajo okusu vsakega posameznika. Nenehno ponuja vrhunske modele od Art Nouveau in Art Deco vse do današnjih sodobnih kontur in dizajnov.

Znani oblikovalci z vsega sveta nenehno iščejo inovativne ideje, medtem ko razvoj izdelkov sledi navadam različnih kultur po vsem svetu. To WMF omogoča zaznavanje trendov in razvoj dizajnov, ki brez napora spajajo obliko in funkcijo. Naš uspeh dokazujejo številne mednarodne nagrade za oblikovanje. Slovi po inovativnih izdelkih in dizajnu, WMF si prizadeva razviti obsežno paleto izdelkov, ki navdihujejo in naredijo kuhanje, obedovanje in pitje dogodek.
Tehnične lastnosti
Vrsta Pribor

Podobni izdelki glede na kategorijo