Sony telefon Xperia 5 III črn + DARILO SONY slušalke WHH910N črne

  • Proizvajalec: Sony
  • Skupina izdelkov: Telefoni-Pametni
  • Šifra: 109576
  • P/N: XQBQ52C2B.EEAC
  • EAN: 7311271701477
  • Zaloga:  
  • PPC z DDV 22%: 1.049,00€

"Poln izjemnih zmogljivosti. Žepne velikosti.

Xperia 5 III združuje najnovejši Sonyjev fotoaparat, zaslon, zvok in tehnologije za igranje iger – vse to v kompaktni zasnovi in z zmogljivo baterijo kapacitete 4.500 mAh. Enostavno ga lahko uporabljate z eno roko in popolnoma se prilega vašemu žepu."


"Tekoče igranje brez zamegljenosti z neomejenim pogledom.

Zaslon* 21:9 CinemaWide™ vam nudi mnogo širši pogled na dogajanje v igri. S hitrostjo osveževanja 120 Hz in zmanjševanjem zamegljenosti 240 Hz** so hitro premikajoči se predmeti prikazani nadvse jasno, kar ustvarja resnično tekoč potek igre.""Spremenite svojo stereo glasbo v prostorski zvok 360 Spatial Sound, ki vas obkroži z vseh strani.

Tehnologija 360 Spatial Sound v telefonu Xperia 5 III omogoča mešano predvajanje lokalnih zvočnih datotek ter vsebin iz storitev za pretočno predvajanje, kar še izboljša vašo izkušnjo poslušanja*. In v vsem skupaj lahko uživate prek 3,5 mm avdio priključka!"


"Vseobsežna izkušnja gledanja.

Z osupljivim 6,1-palčnim zaslonom OLED HDR z razmerjem 21:9 CinemaWide™, hitrostjo osveževanja 120 Hz* ** ter sliko vrhunske kakovosti kot v televizorjih BRAVIA®, vam Xperia 5 III nudi edinstveno in popolno izkušnjo gledanja vseh razvedrilnih vsebin."


"Hitrost in še več, zdaj v kompaktni obliki.

Kompakten, a zmogljiv Xperia 5 III združuje izjemno hitrost samodejnega ostrenja ter novo optiko, ki sega vse do 105 mm. Od fotografiranja in snemanja do igranja iger – to je pametni telefon, ki se prilega v dlan in presega vaša pričakovanja."


Podobni izdelki glede na kategorijo