PANASONIC pametni sokovnik z nizko hitrostjo [MJ-L700KXEG]

  • PPC z DDV 22%: 249,99€

Pametni sokovnik z nizko hitrostjo MJ-L700
Hitreje pripravite svoj najljubši sok. Sokovnik z nizko hitrostjo MJ-L700 omogoča stiskanje celega sadja – kar odpravi potrebo po zamudnem rezanju sadja. Stiska počasi in nežno, da iztisne vse hranilne snovi in slastni okus iz sestavin. Predstavljajte si, kako si boste vsak dan pripravili hladno stisnjen sok ali zmrznjene sladice. In nato uresničite to z modelom MJ-L700.

Sok iz celega sadja
Prihranite čas, ne da bi morali najprej sekati sadje. Odprtina je široka 75 mm, zato lahko preprosto vržete cela jabolka, hruške, kivi itd. Sadje in zelenjava, vstavljeni v celoti, zagotavljajo več okusa in hranijo hranila med ekstrakcijo, zahvaljujoč počasnemu stiskanju.

Zmogljivo drobljenje in stiskanje
Zgornji del vijaka je podolgovat za učinkovitejše drobljenje. Sestavine se takoj zdrobijo in nato potisnejo navzdol za učinkovito stiskanje. Rezultat je močno drobljenje in stiskanje celo velikih trdih sestavin, kot je korenje.
Vijačno dno iz nerjavečega jekla zagotavlja vrhunsko trpežnost in boljšo obdelavo trdih sestavin.

Eleganten in tanek dizajn
Za brezskrbno uporabo je posoda za sok narejena iz Tritan ™, ki ne vsebuje BPA in je odporen na drobljenje, čudovitega stekla podobnega materiala. MJ-L700 skupaj z visoko kakovostno mat črno prevleko zagotavlja dolgotrajen privlačen videz.

Varno in priročno
Otroci lahko uživajo tudi v učenju o zdravi prehrani s sokovnikom MJ-L700 Slow. Ko je pokrov odprt, se izdelek samodejno izklopi za popolno varnost. Za še hitrejše uživanje soka ima pokrov odprtino, tako da lahko med zagonom takoj dodate manjše sestavine, kot je korenje, s pokrovčkom zaprt.

Svilnato gladek okus
Celuloza se fino precedi za svilnato gladek okus. Celuloza in sok se temeljito ločita. Manj celuloze v soku pomeni neprijeten okus - samo okusne naravne okuse sestavin.

Zdravi sokovi brez ločitve

Manj zraka, manj oksidacije.
Sestavine počasi in nežno stisnemo za večje izločanje vitamina C in drugih hranil. Standardni sokovniki uporabljajo rezila in ustvarjajo trenje zaradi hitrega vrtenja, ki vodi do izgube vitaminov in ločevanja sokov.

Sveži sokovi in zamrznjene dobrote
Medtem ko se z vložkom za sokove pripravljajo okusni sveži sokovi, lahko z vložkom za zamrznjene sestavine pričaramo zdrave sladice, kot so sorbeti ali zamrznjeni jogurt.


TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:
- 75 mm velika odprtina za dodajanje sestavin
- Svilnato blag okus
- Aparat temeljito loči sok od pulpe
- Varnostna funkcija:
- Polž deluje le, ko je pokrov zaprt
- Napajalnik: 220–240V ~50–60 Hz
- Električna poraba: 150 W
- Nazivna specifikacija za delovanje: 2 zaporedna cikla, dolga 15 minut, vklopljeno, nato 30 minut izklopljeno
- Dolžina napajalnega kabla: približno 1,0 m
- Hrup, ki se prenaša po zraku: 63 dB (A) (ref. 1 pW)

DIMENZIJE in TEŽA:
- Višina: 42.5cm
- Širina: 19cm
- Globina: 20.5cm
- Teža: 4.0kg

Podobni izdelki glede na kategorijo

y