Panasonic epilator ES-EL8A-P503

  • Proizvajalec: Panasonic
  • Skupina izdelkov: Epilator
  • Šifra: 106679
  • P/N: ES-EL8A-P503
  • Zaloga:  
  • PPC z DDV 22%: 110,00€

Glava se zavrti za 90° in je 30 % širša, tako da se prilagaja obliki vašega telesa. Sistem dvojnega diska s 60 pincetami pa zagotavlja gladko kožo z vsako potezo. Priložen je tudi komplet uporabnih glav, vključno z nežnim pokrovčkom za občutljiva območja, manjšo epilacijsko glavo za bikini območje in podpazduhe, glavo brivnika in strižnika, pa tudi glavnik za bikini območje in nastavke za nego stopal. Vsemu temu pa je priložena še torbica s ščetko za čiščenje. * V primerjavi z običajnimi epilatorji Panasonic.

Dvakrat toliko diskov
Zakaj bi se zadovoljili z enim, če imate lahko dva? Naš sistem dvojnih diskov zagotavlja, da drugi disk ujame vse dlake, ki jih je zgrešil prvi. Rezultat? Več odstranjenih dlak z manj truda.

Hitrost po meri
Včasih si želite hitrejšega delovanja, včasih počasnejšega. Zato lahko pri seriji EL preklapljate med 3 hitrostmi in izberete tisto, ki je najprimernejša za posamezni del telesa. Ker morate pritisniti samo en gumb, ne boste imeli težav niti ko so roke mokre in spolzke zaradi mila.

Ker širina zagotavlja gladkost
Velikost je pomembna. Zato ima serija EL 30 % širšo glavo* kot običajni epilatorji. To pomeni, da je prostora za 60 pincet. Več pincet pa pomeni še več gladke kože brez strnišča z vsako potezo, kot da bi bili pri kozmetičarki.

Prilagodljivost je pomembna
Serijo EL smo zasnovali prav za tiste nerodne, težko dosegljive predele. Zato ima prilagodljivo glavo z vrtenjem za 90°, ki se prilega obliki telesa in ostane blizu kože. Tako boste dosegli izjemno gladkost brez napora.

Preizkusite mokri ali suhi način
Ker je serija EL povsem vodotesna, jo lahko uporabite v kopeli, tako da boste zlahka odstranili dlake, ko vam topla voda zmehča kožo. Lahko pa ga uporabite tudi pod tušem z gelom za prhanje. Če pa nimate časa ne za eno ne za drugo, pa odlično deluje tudi v suhem okolju.

Nežneje, hitreje, bolj gladko
Za gladkost, ki traja dlje, pa je na voljo 8-delni komplet uporabnih glav in pripomočkov. Za hitro, nežno odstranjevanje dlak, tudi na najobčutljivejših območjih.

Tehnične specifikacije:
Epilator 7 v 1,
Za mokro in suho uporabo,
60 pincet,
90° vrtljiva glava,
Dvojni široki diski,
3 hitrosti z LED indikatorjem,
Brezžična uporaba,
LED osvetlitev,
5 zamenljiivih glav,
2 nastavka,
Potovalna torbica.

Podobni izdelki glede na kategorijo

y