Nokia pametni telefon 5.4 (4GB/64GB) Dual Sim - Moder

  • PPC z DDV 22%: 234,90€

Nokia 5.4
Naredite trajen vtis s telefonom Nokia 5.4.
Štirikratna kamera 48 MP vam omogoča popoln kreativni nadzor – z naprednim snemanjem videoposnetkov in kinematografskimi učinki lahko zajemate svet v osupljivih podrobnostih. Uživajte v več priljubljenih funkcijah z 2-dnevno življenjsko dobo baterije* in izboljšanim delovanjem procesorja Qualcomm® Snapdragon™ 662 – zmogljivost, na katero se lahko zanesete.
Bodite pripravljeni na vse s telefonom, ki je pripravljen na Android 11 in novejše različice, tako lahko delate in se zabavate na svoj način.

ANDROID ONE
Ostanite zaščiteni in posodobljeni
Pripravite se na naslednji korak. Daljša zaščita in posodobitve z najnovejšimi funkcijami Android™, 3 leti mesečnih varnostnih posodobitev in 2 letoma programskih nadgradenj. S sistemom, ki je opremljen in pripravljen na operacijski sistem Android 11 in novejše različice, ste vedno korak pred drugimi.

6,39-PALČNI ZASLON HD+ Z LUKNJICO
Postavite si večje cilje
Več prostora za pretakanje videoposnetkov, igranje iger in brskanje na navdušujočem 6,39-palčnem zaslonu HD+ z luknjico. Poleg tega lahko uživate v telefonu, ki je trpežen in privlačnega videza z izjemnim nordijskim oblikovanjem in trpežnim hrbtnim pokrovom v živih barvah.

QUALCOMM® SNAPDRAGON™ 662
Zanesite se na umetno inteligenco
Izberite napravo, ki je zasnovana tako, da bo vedno v koraku z vami. Mobilna platforma Qualcomm® Snapdragon™ 662 je optimizirana z najnovejšo tehnologijo umetne inteligence, da boste lahko vedno produktivni.

KAMERE
Fotografirajte kot profesionalci
Zajemite vse čudovite podrobnosti priljubljenih prizorov in predmetov z ničelno zakasnitvijo sprožilca na zmogljivi štirikratni kameri 48 MP in kamero za selfije 16 MP v luknjici. Ter zajemite svet v gibanju s kinematografskim snemanjem videoposnetkov in dodajte posebne učinke z orodji, kot je gradacija barv.

Podobni izdelki glede na kategorijo

y