Nokia pametni telefon 5.3 (4GB/64GB) Dual Sim - Moder-cyan

  • PPC z DDV 22%: 219,99€

Nokia 5.3 (4GB/64GB)
Stopite korak dlje s telefonom Nokia 5.3. Z neverjetno štirikratno kamero lahko premikate meje fotografiranja. S čudovitim 6,55-palčnim zaslonom se lahko prestavite v drug svet. Z dvodnevnim delovanjem baterije1 se lahko poslovite od tesnobe zaradi prazne baterije. Vsa opravila bodo potekala hitro s procesorjem Qualcomm® Snapdragon™ 665 in najnovejšim operacijskim sistemom Android 10, ki se ves čas izboljšuje s programskimi nadgradnjami za dve leti.

Prava kamera za pravi trenutek
Oglejte si svet skozi popolnoma novo perspektivo – ali štiri – z vsestransko štirikratno kamero. Popolnoma se približajte z makro objektivom ali zajemite celoten prizor z ultra-širokim objektivom 118°.

Pametna orodja za popestritev fotografij
Zmogljivo upodabljanje z UI vam nudi ustvarjalna orodja za zajem osupljivih fotografij. Izklopite bliskavico in vseeno zajemite zmagovito fotografijo z uporabo nočnega načina. Zajemite osupljive fotografije, ki resnično izstopajo v portretnem načinu, z izboljšanimi učinki zabrisanosti (bokeh).

Impresivni 6,55-palčni zaslon vas popelje v drug svet – pri igranju iger ali pretakanju videoposnetkov. To je ogromen zaslon, ki ga lahko kljub vsemu spravite v žep. Čista zmagovita kombinacija.


https://www.nokia.com/phones/sl_si/nokia-5-3
S posebej velikim zaslonom smo poskrbeli tudi za dobro počutje vaših oči. Zato je telefon Nokia 5.3 prejel certifikat za Nizko raven modre svetlobe pri združenju TÜV Rheinland, kar pomeni manj naprezanja pri gledanju priljubljenih aplikacij, iger in videoposnetkov.


Izdelana za hitrost. Ustvarjena za igro.
Pomerite se z najboljšimi in ostanite v igri dlje z dinamičnim procesorjem Qualcomm® Snapdragon™ 665 in epskim 6,55-palčnim zaslonom.

Pripravljen na Android™ 11 in novejše različice
Android One prinaša čisto programsko izkušnjo s poenostavljenim vmesnikom brez številnih neželenih aplikacij. Poleg tega se bo vaša Nokia 5.3 z rednimi varnostnimi posodobitvami in nadgradnjami programske opreme ves čas izboljševala.

Malce pomoči, kjerkoli že ste
Dostop do vašega priljubljenega pomočnika je zdaj še lažji z namenskim gumbom za funkcijo Google Assistant3. Poleg tega se vaš pomočnik uči in prilagaja z vsako uporabo – tako lahko več postorite v svojem življenju in se manj ukvarjate s telefonom.


Podobni izdelki glede na kategorijo

y