SONY brezžični zvočnik SRSXV800B.CEL

  • Neobvezujoča prip. MPC: 699,00€

LIVE LIFE LOUDŽivljenje je treba živeti pri polni glasnosti. To pomeni druženje s prijatelji, glasbo pri polni glasnosti in ples do jutra z razločnim in mogočnim zvokom. Z našo novo ponudbo

zvočnikov serije X boste uživali v vsakem trenutku zabave, ki vam bo še dolgo ostala v spominu.

 Raziščite serijo X360-stopinjski pogled360-stopinjski pogled na Sony SRS-XV800Slika štirih ljudi, ki v dnevni sobi plešejo okrog zvočnika SRS-XV800 z rdečo ambientno osvetlitvijoMogočen prostorski zvok za večje zabaveZvočnik XV800 je izdelan za zabave, saj ponuja glasen in jasen zvok. Zvočnik ni zgolj dovolj prenosen, da ga lahko enostavno prenašate naokrog, ampak tudi oddaja zvok z vseh strani, kar vašim gostom zagotovi izjemno zvočno izkušnjo ne glede na to, ali stojijo pred njim ali za njim.

 Raziščite večsmerni zvokIzboljšajte izkušnjo s svojim televizorjemNe glede na to, kaj gledate, želite najboljši zvok. Funkcija TV Sound Booster zagotavlja globoke nizke tone in zvok, ki napolni sobo, kar vam zagotovi tako realističen zvok, da se boste počutili, kot da ste vstopili v svet na zaslonu.Raziščite funkcijo TV Sound BoosterSlika oseb v dnevni sobi med ogledom koncerta na televizorju ob zvočniku SRS-XV800 z modro ambientno osvetlitvijoPojte karaoke ali igrajte kitaro v zaprtem prostoru ali na prostemZvočnik XV800 vas bo spremljal povsod – v zaprtih prostorih ali na prostem. Ne glede na to, kje ste, lahko preizkusite karaoke ali kitaro.Oglejte si funkcije za karaoke in kitaroŽenska poje v mikrofon in moški igra na kitaro, medtem ko njuni prijatelji plešejo, pri čemer sta obe napravi priključeni v zvočnik SRS-XV800Slika nadzorne plošče SRS-XV800 z od zadaj osvetljenimi gumbi ter zeleno in modro osvetlitvijo ozadja na črnem ozadjuOhranite popoln nadzor, celo v temiZvočnik XV800 ima priročno in intuitivno ploščo na dotik, ki olajša upravljanje vaših nastavitev. Še boljše, zasveti, da lahko ohranite nadzor, ko se stemni.


Tehnične lastnosti
Namen uporabe Party zvočniki
Vgrajena baterija Da
Vodoodpornost Da

Podobni izdelki glede na kategorijo