• HISENSE Android TV 40A4HA

HISENSE Android TV 40A4HA

  • PPC z DDV 22%: 318,99€

A4H je opremljen z več tehnologijami, kot bi nekateri pričakovali od tako kompaktnega televizorja. Glasovni daljinski upravljalnik omogoča hiter dostop do vgrajenega Googlovega pomočnika, odpira vrata do obsežne knjižnice vsebine in omogoča uporabniku glasovno upravljanje funkcij televizorja. Motion Rate 120 zagotavlja gladko in razločno gibanje vsebine z manj zameglitve. Ta funkcija je pomembna za igralne in športne načine televizorja, ki prilagajajo nastavitve televizorja za optimalno izkušnjo gledanja pri igranju najnovejših hitrih iger ali gledanju hitrih športnih vsebin. A4H ima tudi DTS Virtual: X za bolj robustno zvočno izkušnjo. Za potrošnika na trgu televizorja manjše velikosti, ki je še vedno močan, naj ne išče več kot A4H.

Ločljivost 1080p
Skupaj z LCD zaslonom visoke ločljivosti 1080p boste našli zmogljivo polno LED osvetlitev ozadja, ki ustvarja ostrejšo in bolj barvito sliko.

Hitrost gibanja 120
Ne trudite se držati oči na žogi — uživajte v hitrem športu, filmih in igranju iger brez zamika. S tehnologijo obdelave slike Motion Rate ta televizor ohranja vznemirjenje, saj omogoča enostavno sledenje hitro premikajočemu se dogajanju.

Android TV
Android TV vam omogoča pametnejši in lažji način, da izkoristite več od svojega televizorja.

Igralni način
Uživajte v boljši igralni izkušnji. V igralnem načinu je zakasnitev vnosa občutno izboljšana, tako da so vaši ukazi s krmilnika skoraj takojšnji na zaslonu.

Google Assistant
Pritisnite gumb Google Assistant na daljinskem upravljalniku, da naredite več na televizorju z glasom. Prosite Google, da poišče najnovejšo uspešnico, pretaka oddaje ali odpre igre za več igralcev. Naj zatemni luči s povezovanjem pametnih domačih naprav. Upravljajte opravila in si oglejte svoj koledar. Ali pa mu postavite vprašanja in si oglejte odgovore na televizorju.

Vgrajen Chromecast
V trenutku pojdite s telefona, tablice ali prenosnika na televizor. Z vgrajenim Chromecastom lahko vse svoje najljubše filme, oddaje, aplikacije, igre in drugo predvajate neposredno na televizorju.

DTS® Virtual: X™
Ta razširljiv in vsestranski napredni paket za naknadno obdelavo ustvarja impresiven zvok z virtualizacijo višinske vsebine prek tradicionalnih stereo sistemov.

Glasovni daljinski upravljalnik
Z glasovnim daljinskim upravljalnikom lahko z glasom odpirate aplikacije, prilagajate glasnost in iščete priljubljene oddaje. Za pogovor z Googlom preprosto pritisnite gumb Google Assistant na daljinskem upravljalniku.

Povezljivost Bluetooth™
Brezžično povežite združljivo zvočno vrstico, slušalke ali stereo komponente s televizorjem. Potem ga povečajte. Zdi se, kot da vaši najljubši seznami predvajanja zvenijo bolje.

Slim Bezel Design
Ta televizor je zasnovan s čudovito zasnovo s tankim okvirjem, tako da je manj TV okvirja, ki bi motil vašo izkušnjo gledanja.

Lastnosti:
Diagonala zaslona100 cm (40'')
LocljivostFull HD (1920 x 1080)
Tip osvetlitve zaslonaDirect LED
Razmerje stranic16:9
Oblika zaslonaRaven
Osveževanje slike60 Hz
Indeks kakovosti slike700
Pametna televizija SMARTSmart TV
Spletni brskalnikDa
Operacijski sistemAndroid TV
ProcesorQuad Core
TV tuner1 x DVB-T2/C/S2
FunkcijeSnemanje na USB, Predvajanje iz USB, Zrcaljenje slike, Casovni izklop, Teletekst
Spletne povezaveWi-Fi , Ethernet (LAN)
Vhodi & izhodiDigitalni opticni izhod, 2 x USB, 3,5mm izhod za slušalke, 2 x HDMI, CI PLUS reža
Izhodna moc zvoka (RMS)2x 7W
Avdio lastnostiDolby Audio, DTS surround, Stereo, Surround
Širina893 mm
Višina s stojalom559 mm
Globina s stojalom182 mm
Teža5,4 kg
Razmik VESA200 x 100 mm
Energijski razredF (2021)
Poraba energije SDR38 kWh/1000 h


Podobni izdelki glede na kategorijo