SAMSUNG QLED TV QE65Q60BAUXXH

  • PPC z DDV 22%: 1.399,00€

Milijarda barvnih odtenkov s kvantnimi pikami100-odstotni obseg barv s kvantnimi pikamiQuantum dot tehnologija zagotavlja našo najboljšo sliko do zdaj. Tehnologija kvantnih pik s 100-odstotnim obsegom barv svetlobo spremeni v čudovito barvo, ki ostane realistična pri vsaki svetlosti.* 100-odstotni obseg barv je izmerjen v filmskem načinu in DCI-P3 barvnem prostoru, ki ga je potrdil VDE.  

 QLED prikazuje skupino flamingov v vodi, da pokaže sijaj senčenja barv tehnologije Quantum Dot.Širši obseg kontrasta v kinematografskem meriluQuantum HDRQuantum HDR poudari podrobnosti in kontrast za neverjetno doživetje vsake slike. HDR10+ dinamično kartiranje tonov presega vodilne standarde in ustvarja globlje črnine, živahnejše slike ter poudari vsako podrobnost.* Razpon Quantum HDR svetilnosti temelji na notranjih standardih testiranja in se lahko spremeni glede na okolje gledanja ali specifikacije.  

 Sonce zahaja nad prerijo, ki prikazuje širok kontrast s tehnologijo Quantum HDR. Na zaslonu je prikazan logotip HDR10+.Še bolj elegantno tanek kot kdaj prejAirSlimOsupljiv ozek profil vašega televizorja se brezhibno zlije v steno kot še nikoli prej.  Odkrijte svoje najljubše vsebine na enem mestuSmart Hub (EU)Novi Smart Hub družbe Samsung v središče postavlja izbiranje in spoznavanje vsebin, tako da manj časa porabite za iskanje ter imate tako več časa za pretakanje filmov, oddaj in drugih priljubljenih vsebin.* Storitve in priporočila vsebin so odvisni od regije. * Uporabniki se morajo pred uporabo strinjati s Smart Hub pogoji in pravilnikom zasebnosti.  

(EU)Prikaže se novi uporabniški vmesnik Smart Hub, ki prikazuje široko paleto storitev in vsebin OTT, ki se servisirajo.Pametnejši in hitrejši 4K procesorQuantum Processor Lite 4KZmogljivi Samsung procesor optimizira kakovost zvoka glede na vsebino, ki jo gledate. 4K tehnologija nadgradnje slike vam zagotavlja, da lahko svojo priljubljeno vsebino gledate v do 4K ločljivosti.* Izkušnja gledanja se lahko razlikuje glede na vrsto in format vsebine. * Nadgradnja slike ni na voljo pri povezovanju prek osebnega računalnika in v igralnem načinu. Prikazan je čip procesorja QLED TV. Na vrhu je viden logotip Samsung in logotip Quantum Processor Lite 4K.Optimiziran barvni ton osvetlitve ozadja za izboljšan kontrastDvojna LED-tehnologijaInovativna tehnologija osvetlitve ozadja prinaša drznejši in natančnejši kontrast z optimizacijo tona osvetlitve ozadja, ki se ujema z vrsto vsebine, ki jo gledate. QLED prikazuje sončni zahod in slap s tehnologijo Dual LED osvetlitve ozadja.Gladko gibanje za jasno slikoMotion XceleratorIzkusite jasno sliko in delovanje, saj samodejno oceni in kompenzira sličice za vir vsebine. Dirt bike dirkač je videti jasen in viden na TV zaslonu zaradi tehnologije TV motion xcelerator.Prizori, ki v celoti spreminjajo igroSuper ultraširokokotni GameView pogled in Game Bar meniRazmerje zaslona 21 : 9 oz. 32 : 9 vam daje dodatno vidno polje, ki ga potrebujete za najboljšo igralno izkušnjo in za zmago. Optimizirajte svojo igro z Game Bar, menijem na zaslonu, ki vam omogoča realnočasovne prilagoditve za razmerje zaslona, preverjanje vhodnega zamika, FPS, HDR, nastavitve slušalk in še več.* Super ultraširokokotni GameView pogled je na voljo le v igrah, ki podpirajo ultraširokokotni pogled, in igrah na PC. * Nekateri naslovi iger morda ne podpirajo te funkcije ali pa jo podpirajo le v omejenem obsegu. * Morda bo potrebna sprememba ločljivosti zaslona na zunanji napravi. * Način povečave je na voljo za ločljivosti 21 : 9 in 32 : 9. Oseba igra igro na QLED z odprto vrstico GameBar, ki omogoča velikosti zaslona med 32:9 in 16:9 razmerji stranic.Virtualni zvok, ki sledi dogajanjuObject Tracking Sound Lite (OTS Lite)Prostorski 3D-zvok z našim virtualnim zgornjim kanalom zvoka vam bo omogočil popolno potopitev v izkušnjo zvoka. Simulirana grafika zvočnega valovanja prikazuje zvočno tehnologijo sledenja objektom, ko sledi deskarju po TV zaslonu.Televizor in Soundbar zvočnik v popolni harmonijiQ-SymphonyObdajte se s harmoničnim zvokom televizorja in Soundbar zvočnika. Q-Symphony omogoča televizorju in Soundbar zvočnikom, da delujejo hkrati za boljši učinek obdajajočega zvoka, ne da bi za to morali utišati zvočnike na televizorju.* Q-Symphony je na voljo le skupaj z združljivim Soundbar zvočnikom. * Preverite združljivost s Q-Symphony na specifikacijah Soundbar izdelka. Simulirana grafika zvočnih valov s televizorja in zvočne vrstice prikazuje tehnologijo Q Symphony, ko skupaj predvajata zvok.


Podobni izdelki glede na kategorijo