Panasonic OLED TV TX-55LZ2000E

  • PPC z DDV 22%: 2.698,99€

Preobrazba domačega kina z vrhunsko kakovostjo slike in zvoka
Domačo zabavo lahko popolnoma preobrazite z našim televizorjem serije LZ2000. Zatopite se v filme, najboljše televizijske nadaljevanke, šport in igre z novo generacijo naše tehnologije zaslonov, ki prikazuje povsem naravno sliko z večjo svetlostjo, ima nov sklop zvočnikov in omogoča igranje iger prek povezave HDMI 2.1.

Oglejte si vse. Občutite vse.
Prav tu. In zdaj. Vsakdanje postane filmsko. To je veliko več kot le ogled oddaje. Pustite se očarati. Pri snovanju naših televizorjev 4K OLED so sodelovali filmski ustvarjalci, zato vas bodo osupnili s kakovostjo slike. S prostorskim zvokom, ki ga boste začutili z vsem telesom, se boste preselili v središče filmskega prizora. Vse naše tehnologije so narejene tako, da vas ganejo in navdihujejo – in vsakdanjik spremenijo v kinematografsko izkušnjo.

Najnovejša generacija barvne natančnosti in vrhunske ravni svetlosti.
Master OLED Pro in procesor HCX Pro AI – naš zaslon Master OLED PRO pripada najnovejši generaciji na Japonskem izdelanih zaslonov z večjo svetlostjo, ki zagotavljajo vrhunski dinamični kontrast in izjemen užitek ob gledanju vsebin. Poleg tega naš procesor HCX Pro AI nemudoma analizira sliko in zagotavlja vrhunsko natančnost barv in kontrasta ter čistost slike.

Zvok, ki vas prevzame in postavi v središče dogajanja.
360° Soundscape Pro – Naš edinstveni integrirani avdio sistem 360° Soundscape Pro vas popelje s kavča v središče dogajanja. Z vgrajenimi zvočniki, usmerjenimi navzgor in tudi vstran, ki jih nadzoruje tehnologija Technics, uporabljajo Dolby Atmos®, da vas potopijo v film.

Večsistemski zvočnik
Naš novi sistem vrstnih zvočnikov predvaja natančen zvok in uporabnikom omogoča uporabo edinstvene funkcije usmerjanja zvoka v snop. Te majhne zvočnike lahko uporabite za zelo podrobno nastavitev zvoka in ustvarjanje območij z različno glasnostjo. Uporabnikom to zagotavlja natančnejšo nastavitev kakovostnega zvoka, hkrati pa je zvok manj moteč za druge navzoče.

Pameten način predvajanja kakovostne slike in zvoka.
Auto AI – umetna inteligenca analizira vhodni signal in nemudoma prilagodi nastavitev slike in zvoka. Funkcija Auto AI pozna najboljše nastavitve za šport, koncerte, filmske prizore in drugo ter vam jih samodejno nastavi. Vi se le udobno namestite in uživajte v predstavi.

Optimalne barve in svetlost v vseh pogojih
Več oblik HDR – naši vrhunski televizorji podpirajo več oblik visokega dinamičnega razpona (HDR), kar zagotavlja najboljšo kakovost slike ne glede na izbrani vir. Svetloba in barva se optimizirata za vsak prizor posebej in prilagojeno vsaki posamezni obliki – Dolby Vision, HLG, HDR10 ali novi HDR10+ Adaptive.

Popolna slika pri vseh svetlobnih pogojih
Dolby Vision® IQ – inteligentno optimizira vaš pametni televizor, da bo prikaz slike v vašem domačem okolju vedno popoln. Ne glede na to, ali je vaša dnevna soba popolnoma temna ali močno osvetljena, se Dolby Vision IQ dinamično prilagaja svetlobi v prostoru in zagotavlja najboljšo možno izkušnjo gledanja.

Domači kino, s sliko, kot si jo je zamislil režiser, pri vsaki osvetlitvi prostora
Način za filmske ustvarjalce s pametnim zaznavanjem – ugledni proizvajalci elektronike in vodilni filmski režiserji so skupaj ustvarili način za filmske ustvarjalce. Z enim samim gumbom nastavitve barvno paleto filma, kontrast, razmerje stranic slike in gostoto zapisa, kot jih je predvidel režiser. Slika se samodejno prilagaja tudi spremembam osvetlitve prostora.

Pomočniki za glasovno upravljanje
Upravljajte televizor s svojim glasom
Glasovno vklopite televizor Panasonic, prilagodite glasnost in več z napravo z nameščenim pomočnikom Google Assistant, kot je pametni zvočnik, mobilni telefon ali tablični računalnik. Le izgovorite »V redu Google«, da začnete.

Samo vprašajte Alexo.
Če uporabljate napravo Amazon Alexa, lahko z govornimi ukazi preklapljate med programi, uravnavate glasnost in izklopite napravo. To je zelo priročno, če imate polne roke.

Igričarski užitki na velikem zaslonu 4K OLED
Igranje iger z neverjetno ločljivostjo, hitrostjo prikaza sličic in prikazom gibanja
Game Mode Extreme – optimalni način za igranje iger zagotavlja, da je televizor 4K OLED vedno pripravljen na akcijo. Hkrati pa HDMI 2.1 podpira visoko hitrost prikaza sličic (HFR), prilagodljivo hitrost osveževanja (VRR) in AMD FreeSync Premium za kar najbolj realističen prikaz, ki je značilen za sodobne igričarske naprave.

Preprost in hiter dostop do nastavitev igre
Nadzorna plošča za igre – izkoristite preprostejše in bolj intuitivne nastavitve iger igralne naprave, ki jo prek vmesnika HDMI priključite na televizor. Naša nova nadzorna plošča za igre prikazuje podrobne informacije, povezane z igrami, in omogoča preprosto preverjanje nastavitev. Da bo vaša igralna izkušnja še boljša, lahko do nastavitev dostopate z enim samim dejanjem, če to dejanje dodelite gumbu My APP.

Sprejemnik Penta
Pet vrst sprejema televizijskega signala: Sprejemnik Penta poleg satelitskega, kabelskega in antenskega signala podpira še dve drugi vrsti signala. S sprejemom prek interneta (IPTV) in domačega omrežja (TVIP) lahko televizor postavite neodvisno od lokacije antenske vtičnice. Tako lahko v televizijskem programu uživate v vseh sobah – brez dodatnega televizijskega priključka.

- Tehnologija 4K OLED/Master OLED PRO/Luminance Booster
- 4K Ultra HD (3.840 x 2.160)
- Tehnologija zaznavanja gibanja: Smooth Motion Drive Pro
- HDR10+ Adaptive/HDR10/HLG/DolbyVision IQ/HLG Photo*17
- Dolby Vision IQ
- HDR10+ Adaptive
- Način za filmske ustvarjalce
- Procesor HCX Pro AI
- Samodejna umetna inteligenca za prikaz slike
- Slikovni način: Samodejni AI/Dinamično/Normalno/Kino/PRavi kino/USTVARJALEC/Po meri/Profesionalne fotografije/Profesionalno1 (isfccc)/Profesionalno2 (isfccc)/Šport/Igre/DolbyVision (živo/IQ/temno)/Adaptive umerjeni način Netflix
- Dolby Atmos
- Prostorski zvok: 360°Soundscape Pro
- Izhod za zvočnike: 150 W (sprednji sklop: 70 W + stranski: 15 W x 2 + navzgor: 15 W x 2 + nizkotonski zvočnik: 20 W) 7 kanalov + mono nizkotonski zvočnik s pasivno zvočniško enoto x 2
- Samodejna umetna inteligenca za zvok
- Zvokovni način: Auto AI (Samodejna umetna inteligenca), Standard (Standarden), Music (Glasba), Speech (Govor), Stadium (Šport), User (Uporabniški)
- Pametna televizija: my Home Screen7.0
- Vgrajen Google Assistant*3
- Podpira storitev Google Assistant
- Alexa Built-in*4
- Deluje s pomočnikom Alexa
- Aplikacija Panasonic TV Remote 3 (podrsaj in deli)
- IP Home Control (upravljanje doma prek omrežja IP)
- Hišno pretakanje televizijskega signala (SATIP/DVB-IP)
- Spletni brskalnik*6
- Preprosto zrcaljenje, vgrajena funkcija Chromecast
- Podprti zapisi: AVI, HEVC, MKV, WMV, MP4, M4v, FLV, 3GPP, VRO, VOB, TS, PS, AV1, MP3, AAC, WMA Pro, FLAC, Apple Lossless, WAV, JPEG, HLG Photo
- Način za igre: Način Game Mode Extreme s krmilno ploščo za igre
- Podpora za HDMI 2.1 VRR
- HDMI 2.1 HFR – podpora 120 Hz
- AMD Freesync Premium*7
- Vgrajeno brezžično omrežje WLAN*8
- Bluetooth Audio Link*1°
- Vhodi HDMI*11: 4 (ob strani: 1, spodaj: 3)
- Podpora za HDMI: HDMI2.1 podpira funkcije
eARC (izboljšani povratni kanal za zvok) (vhod 2)
ALLM (samodejni način z nizko latenco) (vsi vhodi)
VRR (spremenljiva hitrost osveževanja) (vhoda 1 in 2)
4K HFR (visoka hitrost predvajanja) (vhoda 1 in 2)
AMD Freesync Premium (vhoda 1 in 2)
- USB: 3 (1 ob strani, 2 zadaj; USB 3.0 x 1, USB 2.0 x 2)
- Omrežje Ethernet
- Standardni vmesnik CI: 2 (CI Plus, različica 1.4, ECP)
- Analogni video izhod: M3 x 1 (spodaj)
- Digitalni avdio izhod (optični): 1 (spodaj)
- Izhod za slušalke: 1 (stranski; omogoča preklop na nizkotonski zvočnik)
- Digitalni sprejemnik: DVB-T/T2/DVB-S2/DVB-C
- HDAVI Control
- Glasovno vodenje
- Jeziki zaslonskih menijev: 27 jezikov*1?
- Dvojni kanalnikPodobni izdelki glede na kategorijo