Panasonic OLED TV TX-65LZ980E

  • PPC z DDV 22%: 2.399,01€

Spoznajte vrhunsko kakovost in pravo filmsko izkušnjo zaslonov OLED
Televizor OLED 4K serije LZ980 oživlja vsebine. Zaslon OLED zagotavlja uživanje v natančnih podrobnostih, sijajnih barvah in temni črnini. S prostorskim zvokom Dolby Atmos® ne boste ničesar preslišali. S priključkom HDMI 2.1 si lahko privoščite vznemirljivo igralno izkušnjo.

Tukaj. In zdaj. Vsakdanje postane filmsko. To je veliko več kot le ogled oddaje. Pustite se očarati. Pri snovanju naših televizorjev 4K OLED so sodelovali filmski ustvarjalci, zato vas bodo osupnili s kakovostjo slike. S prostorskim zvokom, ki ga boste začutili s vsem telesom, se boste preselili v središče filmskega prizora. Vse naše tehnologije so ustvarjene, da vas navdihujejo, se vas dotaknejo in vašemu življenju dodajo pridih filmskega.

Za resnično temno črnino
Zaslon OLED in procesor HCX Pro AI – televizorji 4K OLED imajo celice, ki so osvetljene vsaka posebej, kar zagotavlja naravne barve, visok kontrast in resnično črnino. Poleg tega naš procesor HCX Pro AI nemudoma analizira sliko in zagotavlja še večjo natančnost barv in kontrasta ter čistost slike.

Prepustite se dramskemu dogajanju s kinematografskim zvočnikom
Funkcija Dolby Atmos® - s katero so poleg najnovejših kinodvoran opremljeni tudi naši vrhunski televizorji, zagotavlja osupljivo čistost, bogatost in globino zvoka. Zvočne učinke natančno razporeja časovno in po prostoru, da ustvarja vzdušje, v katerega se lahko popolnoma zatopite.
Cinema Surround Pro – naš zvočni sistem izvrstno dopolnjuje sliko in vas pomaga s kavča popeljati naravnost v osrčje filma. Vgrajeni zvočniki in obdelava zvoka omogočajo predvajanje zvoka, ki vas popolnoma prevzame, kot še nikoli doslej.

Pameten način predvajanja kakovostne slike in zvoka.
Auto AI – s samodejno umetno inteligenco naši najboljši televizorji analizirajo vstopni signal in sproti prilagajajo nastavitve slike. Funkcija Auto AI pozna najboljše nastavitve za šport, filmske prizore in drugo ter vam jih samodejno nastavi. Vi se le udobno namestite in uživajte v predstavi.
Pametno zaznavanje
Napredno pametno zaznavanje – poleg jakosti svetlobe v prostoru zaznava tudi njeno barvno temperaturo ter sliko prilagodi tako, da zagotavlja čim bolj naravno izkušnjo, na primer pri gledanju pri topli nočni osvetlitvi.

Optimalne barve in svetlost v vseh pogojih
Več oblik HDR – naši vrhunski televizorji podpirajo več oblik visokega dinamičnega razpona (HDR), kar zagotavlja najboljšo kakovost slike ne glede na izbrani vir. Svetloba in barva se optimizirata za vsak prizor posebej in prilagojeno vsaki posamezni obliki – Dolby Vision, HLG, HDR10 ali novi HDR10+ Adaptive.

Popolna slika pri vsaki osvetlitvi
Funkcija Dolby Vision® IQ - pametno optimizira delovanje televizorja, da bo prikaz slike v vašem domačem okolju vedno popoln. Ne glede na to, ali je vaša dnevna soba popolnoma temna ali močno osvetljena, se Dolby Vision IQ dinamično prilagaja svetlobi v prostoru in zagotavlja najboljšo možno izkušnjo gledanja.

Domači kino, s sliko, kot si jo je zamislil režiser, pri vsaki osvetlitvi prostora
Način za filmske ustvarjalce s pametnim zaznavanjem – ugledni proizvajalci elektronike in vodilni filmski režiserji so skupaj ustvarili način za filmske ustvarjalce. Z enim samim gumbom nastavitve barvno paleto filma, kontrast, razmerje stranic slike in gostoto zapisa, kot jih je predvidel režiser. Slika se samodejno prilagaja tudi spremembam osvetlitve prostora.

Natančno umerjen za Netflixove nadaljevanke tako v temnem kot tudi svetlem prostoru
Za NETFLIX prilagojen način – najboljša kakovost slike storitve Netflix. Kakovostne oddaje z ločljivostjo 4K si doma oglejte, kot so si jih zamislili ustvarjalci. S pametnim zaznavanjem prilagaja sliko glede na svetlost okolice, zato lahko uživate ne glede na osvetlitev prostora.

Pretakanje nadaljevank iz Netflixa
Ste vedeli, da lahko oddaje iz Netflixa prek telefona pretakate neposredno v televizor Panasonic? Obe napravi preprosto povežite z brezžičnim omrežjem, tapnite ikono za predvajanje in lahko začnete. Zakaj ne poskusite tega z najnovejšo nadaljevanko »Stranger Things«?

Televizor, ki dopolnjuje vaš življenjski slog
Intuitiven pametni televizor
Moj domači zaslon 7.0 – izboljša dostopnost in enostavnost uporabe našega pametnega televizorja. Uporabniki lahko do priljubljenih nastavitev dostopajo z enim samim pritiskom gumba. Priljubljene bližnjice, kot so aplikacije za pretakanje videoposnetkov, pripnite na začetni zaslon, da vidite samo tisto, kar uporabljate.

Televizor uskladite s svojim življenjem
my Scenery – naši vrhunski televizorji vas razvedrijo tudi, kadar ne gledate aktivno. Funkcija my Scenery (Moja pokrajina) omogoča nastavitev pomirjujoče fotografije ali videoposnetka, ki ju lahko izberete ali naložite, kot ustreza vašemu trenutnemu razpoloženju. Popolno za vaje čuječnosti ali umirjanje pred spanjem.

Pomočniki za glasovno upravljanje
Upravljajte televizor s svojim glasom
Glasovno vklopite televizor Panasonic, prilagodite glasnost in več z napravo z nameščenim pomočnikom Google Assistant, kot je pametni zvočnik, mobilni telefon ali tablični računalnik. Le izgovorite »V redu Google«, da začnete.

Samo vprašajte Alexo.
Če uporabljate napravo Amazon Alexa, lahko z govornimi ukazi preklapljate med programi, uravnavate glasnost in izklopite napravo. To je zelo priročno, če imate polne roke.

Igričarski užitki na velikem zaslonu 4K OLED
Igranje iger z neverjetno ločljivostjo, hitrostjo prikaza sličic in prikazom gibanja
Game Mode Extreme – optimalni način za igranje iger zagotavlja, da je televizor 4K OLED vedno pripravljen na akcijo. Hkrati pa HDMI 2.1 podpira visoko hitrost prikaza sličic (HFR), prilagodljivo hitrost osveževanja (VRR) in AMD FreeSync Premium za kar najbolj realističen prikaz, ki je značilen za sodobne igričarske naprave.

Preprost in hiter dostop do nastavitev igre
Nadzorna plošča za igre – izkoristite preprostejše in bolj intuitivne nastavitve iger igralne naprave, ki jo prek vmesnika HDMI priključite na televizor. Naša nova nadzorna plošča za igre prikazuje podrobne informacije, povezane z igrami, in omogoča preprosto preverjanje nastavitev. Da bo vaša igralna izkušnja še boljša, lahko do nastavitev dostopate z enim samim dejanjem, če to dejanje dodelite gumbu My APP.

Sprejemnik Penta
Pet vrst sprejema televizijskega signala: Sprejemnik Penta poleg satelitskega, kabelskega in antenskega signala podpira še dve drugi vrsti signala. S sprejemom prek interneta (IPTV) in domačega omrežja (TV>IP) lahko televizor postavite neodvisno od lokacije antenske vtičnice. Tako lahko v televizijskem programu uživate v vseh sobah – brez dodatnega televizijskega priključka.

-Tehnologija zaslona: 4K OLED
- Ločljivost: 4K Ultra HD (3.840 x 2.160)
- Tehnologija zaznavanja gibanja: Smooth Motion Drive Pro
- Podpora več virov HDR*2: HDR10+ Adaptive/HDR10/HLG/DolbyVision IQ/HLG Photo*17
- Zatemnitev kontrast: OLED/izjemen kontrast
- Dolby Vision IQ
- HDR10+ Adaptive
- Način za filmske ustvarjalce
- Procesor HCX Pro AI
- Samodejna umetna inteligenca za prikaz slike
- Samodejni AI/Dinamično/Normalno/Kino/PRavi kino/USTVARJALEC/Po meri/Profesionalne fotografije/Profesionalno1 (isfccc)/Profesionalno2 (isfccc)/Šport/Igre/DolbyVision (živo/IQ/temno)/Adaptive umerjeni način Netflix
- Dolby Atmos
- Cinema Suround Pro
- my Home Screen7.0
- Vgrajen Google Assistant*3
- Podpira storitev Google Assistant
- Alexa Built-in*4
- Deluje s pomočnikom Alexa
- Aplikacija Panasonic TV Remote 3 (podrsaj in deli)
- IP Home Control (upravljanje doma prek omrežja IP)
- Spletni brskalnik*6
- Preprosto zrcaljenje, vgrajena funkcija Chromecast
- AVI, HEVC, MKV, WMV, MP4, M4v, FLV, 3GPP, VRO, VOB, TS, PS, AV1, MP3, AAC, WMA Pro, FLAC, Apple Lossless, WAV, JPEG, HLG Photo
- (Način Game Mode Extreme s krmilno ploščo za igre)
- Podpora za HDMI 2.1 VRR
- HDMI 2.1 HFR – podpora 120 Hz
- AMD Freesync Premium*7
- Vgrajeno brezžično omrežje WLAN*8
- Bluetooth*?
- Bluetooth Audio Link*1
- Vhodi HDMI*11: 4 (ob strani: 1, spodaj: 3)
- Podpora za HDMI: HDMI2.1 podpira funkcije
eARC (izboljšani povratni kanal za zvok) (vhod 2)
ALLM (samodejni način z nizko latenco) (vsi vhodi)
VRR (spremenljiva hitrost osveževanja) (vhoda 1 in 2)
4K HFR (visoka hitrost predvajanja) (vhoda 1 in 2)
AMD Freesync Premium (vhoda 1 in 2)
- USB: 3 (1 ob strani, 2 zadaj; USB 3.0 x 1, USB 2.0 x 2)
- DVB-T/T2/DVB-S2/DVB-C
- HDAVI Control
- Glasovno vodenje
- Dvojni kanalnik
- Jeziki zaslonskih menijev: 27 jezikov*1?

Podobni izdelki glede na kategorijo