• SteelSeries gaming tipkovnica Apex PRO Mini

SteelSeries gaming tipkovnica Apex PRO Mini

  • PPC z DDV 22%: 219,99€

Naslednji preskok v mehanskih tipkovnicah
Apex Pro mini je največji preskok v mehanskih tipkovnicah od izuma mehanskega stikala pred več kot 35 leti. Vsako tipko lahko prilagodite tako, da ustreza želeni ravni občutljivosti, ne glede na to, ali gre za igranje, delo ali kaj drugega.

Nastavljiva mehanska stikala
Od najhitrejših dotikov perja na svetu, do globokih in namernih pritiskov na tipke, se Apex Pro ne prilagaja le vsaki igri, temveč se tudi preprosto prilagaja vam.

Pametni zaslon OLED
Integriran ukazni center prikazuje koristne informacije za prilagajanje nastavitev, spreminjanje profilov in ogled sprotnih posodobitev. Izogibajte se zavihkom tistega, kar počnete, in pustite, da vam tipkovnica prikaže pomembne podrobnosti.

Vrhunski magnetni naslon za zapestje
Popolna dodatna oprema za tipkovnico s preprosto magnetno rešitvijo za enostavno in varno pritrditev, polno podporo za dlani in trpežno mehko končno obdelavo, tako da lahko tipkate in igrate tako dolgo, kot želite.

Dinamična osvetlitev RGB za vsako tipko posebej
Milijoni barvnih možnosti in reaktivni učinki tipkanja vas naredijo oblikovalca vaše popolne nastavitve. Sinhronizirajte se z drugo opremo SteelSeries za najbolj čudovito namestitev doslej.

Podobni izdelki glede na kategorijo