SAMSUNG QLED TV QE75Q70BATXXH

  • PPC z DDV 22%: 2.298,99€


Izboljšajte svoje igranje iger Q70B prikazuje zapleteno mešano barvno grafiko, ki prikazuje dolgo obstojne barve tehnologije Quantum Dot.Inteligenca v ozadju čudovite slike in zvokaKvantni procesor 4KKvantni procesor 4K prinaša vsestransko zmogljivost s pametno optimizacijo slike, zvoka in še več, kar vam prinaša resnično osupljivo izkušnjo gledanja.* Izkušnja gledanja se lahko razlikuje glede na vrsto in format vsebine. * Nadgradnja slike ni na voljo pri povezavi z računalnikom in v igralnem načinu.  

 Prikazan je čip procesorja QLED TV. Na vrhu je viden logotip Samsung in logotip Quantum Processor Lite 4K.Izjemne izboljšave gibanja v 4K 120 HzMotion Xcelerator Turbo+Premagajte vsakega nasprotnika, tudi pri hitrih prizorih. Z izjemnimi izboljšavami gibanja v 4K 120 Hz lahko uživate v igranju iger z izjemno gladko akcijo brez zamikov in zameglitev.  

 Dirkalnik na TV zaslonu je zaradi tehnologije motion xcelerator turbo+ videti jasnejše in bolj vidno na televizorju QLED kot na običajnem televizorju.HDR-igranje iger z nizko zakasnitvijo, brez trganja in zatikanja slikeFreeSync Premium ProS certificirano AMD FreeSync Premium Pro™ jedrno tehnologijo boste doživeli manj zatikanja in trganja slike, kot tudi vrhunsko kombinacijo tekočega igranja iger ob najvišji zmogljivosti, izjemno visokodinamičnega območja slik in nizke zakasnitve za resnično zmagovito delovanje.* Izkušnja gledanja se lahko razlikuje glede na vrsto in grafiko procesne enote.  

 Avto dirka gladko zaradi FreeSync Premium Pro.Odkrijte svoje najljubše vsebine na enem mestuSmart Hub (EU)Novi Smart Hub družbe Samsung v središče postavlja izbiranje in spoznavanje vsebin, tako da manj časa porabite za iskanje ter imate tako več časa za pretakanje filmov, oddaj in drugih priljubljenih vsebin.* Storitve in priporočila vsebin so odvisni od regije in modela. * Uporabniki se morajo pred uporabo strinjati s Smart Hub pogoji in pravilnikom zasebnosti.  

 Prikaže se nov uporabniški vmesnik Smart Hub, ki prikazuje široko paleto storitev in vsebin OTT, ki se servisirajo.


Podobni izdelki glede na kategorijo