LORD popolnoma vg. pomivalni stroj D2

  • PPC z DDV 22%: 600,00€

  Informacijski list
Vgradni pomivalni stroj LORD D2 s širino 45 cm sodi v energijski razred C. V pomivalni stroj je skupno 10 jedilnih kompletov.
Njena notranjost je urejena tako, da je vsak kos posode v kompletu odlično pomit in posušen. Jedi lahko razdelimo v skupno 3 stopnje.
Poleg tega boste v notranjosti našli predal za jedilni pribor, ki poskrbi za odlično pomran jedilni pribor in hkrati več prostora za drugo, zajetnejšo posodo.

Izbirate lahko med 8 osnovnimi programi. Primerno bo hitro pranje pri 45 °C ali intenzivno pranje pri 65 °C. Obstaja tudi ekonomski program, ki pomiva posodo pri 50 °C. Izberete lahko tudi funkcijo predpranja.

Če nimate posebnih zahtev, preprosto izberite samodejni program. Zahvaljujoč posebnim senzorjem lahko oceni stopnjo umazanosti posode.
V skladu s tem izbere idealno temperaturo v območju od 55 do 65 ° C. Hkrati pa porabi le toliko vode, ki je potrebna za popolno pranje.

Z uporabo zaslona lahko začetek pranja odložite za največ 24 ur. Pomivalni stroj se sam vklopi ponoči ali ko ste v službi. In kako veš za konec programa? Naprava to signalizira z zvočnim signalom.

AquaStop bo preprečil nesreče, še posebej v vaši odsotnosti. Je mehanizem, ki lahko zaščiti vaš dom pred segrevanjem v primeru okvare aparata ali težave z dovodno cevjo.

Pomivalni stroj LORD D2 je opremljen z inverterskim motorjem BLDC. Njegove prednosti vključujejo izjemno vzdržljivost in ekonomičnost, zahvaljujoč sodobni tehnologiji brez ogljika.
Niti vam ni treba skrbeti zaradi nepotrebnega hrupa in vibracij. Raven hrupa pomivalnega stroja je le 42 dB.


TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:
- Barva: bela
- Vrsta: Vgradni
- Energijski razred: C
- Poraba energije na 100 ciklov: 59 kWh
- Poraba vode: 8 l / 1 cikel
- Število jedilnih kompletov: 10
- Število programov: 8
- Programi: Hitro pranje 45°C, Intenzivna 65 °C, Steklo 50°C, Univerzalni 55°C, Ekonomsko 50 ° C, Samodejno 55-65 °C, 90 minut 60 °C, Predpranje
- Raven hrupa: 42 dB
- Upravljanje: gumbi
- Preložitev začetka: do 24 ur
- AquaStop: da
- Varnostna ključavnica za otroke: da
- Akustični indikator: da
- Indikator pomanjkanja soli: da
- Indikator za poliranje: da
- Tip motorja: inverter BLDC
- Zaščita pred prelivanjem: da
- Frekvenca: 50 Hz
- Napetost: 220 - 240 V
- Neto dimenzija (VxŠxG): 815x 448x 550 mm
- Bruto dimenzija (VxŠxG): 890x 495x 645 mm
- Neto teža: 39,5 kg
- Bruto teža: 45 kg

Garancija: 5 let

Podobni izdelki glede na kategorijo