ETA Aroma difuzor Aria [ETA 4634 90000]

  • Neobvezujoča prip. MPC: 39,99€

Že nekaj kapljic naravnega eteričnega olja in bivanje doma ali v pisarni je nenadoma veliko bolj prijetno. Dizajn arome difuzorja ETA Aria bo poskrbel za vseprisotni vonj in optimalno vlažnost, služil pa bo tudi kot izvirna dekoracija.

Dišeče in zdravo gospodinjstvo
Difuzor arome ETA Aria domiselno združuje učinke aromaterapije in vlaženja. Z ultrazvočno tehnologijo ustvarja dišečo paro, ki prijetno odišavi prostor in hkrati učinkovito vlaži zrak. To poleg takojšnjega povečanja udobja pomaga tudi pri čiščenju dihalnih poti in olajša alergije, astmo, bronhitis, prehlad in druge bolezni dihal.

Njegove blagodejne učinke lahko v celoti uživate v sobah s površino do 25 m2.

Funkcionalni in oblikovalski dodatek
Če ste ljubitelj kombinacije prijetnega s koristnim, vas difuzor arome ETA Aria ne bo razočaral. Njegov dizajn v lesenem dekorju dopolnjuje subtilna barvna osvetlitev z možnostjo spreminjanja barv.

Omogoča vam do 8 ur neprekinjenega, zelo tihega delovanja za eno polnjenje rezervoarja za vodo. In brez razloga za skrb - ko se rezervoar izprazni, se difuzor arome samodejno izklopi.

Zahvaljujoč napajalniku prek adapterja se vam niti ni treba ukvarjati z redno menjavo baterije, prav tako pa je enostavno nadzorovati in vzdrževati mali dišeči cvet, s katerim bo vaše gospodinjstvo zacvetelo med čakanjem.

Tehnične specifikacije:
Prostornina rezervoarja za vodo 0,6 l
Razsvetljava Da
Napajanje omrežnega difuzorja
Priporočena velikost sobe 25 m2
Za prenos dokumentacije kliknite na izbran dokument:

Podobni izdelki glede na kategorijo