ETA Aroma difuzor Sento [ETA 2634 90000]

  • Neobvezujoča prip. MPC: 54,99€

Aroma difuzor v stekleni izvedbi v kombinaciji z bambusovim lesom. Ultrazvočna tehnologija brizganja, do 8 ur in barvna osvetlitev ozadja.

Neprijeten zrak spremenite v lahkotno božanje
Ta tiha in majhna pomočnica ne le pomaga vlažiti zrak, temveč lahko tudi prijetno diši. V kombinaciji z ustreznim aromatičnim oljem dvakrat več prispeva k sproščanju zamašenih dihalnih poti. Toda vonj naravnega eteričnega olja je lahko tudi sproščujoč ali preprosto po vašem okusu - difuzor arome ETA Sento bo igrivo nadomestil vsa kemična osvežilca zraka.

Aroma difuzor ETA Sento je pripravljen na do 8 ur neprekinjenega delovanja, ki ga spremlja spreminjajoča se barvna osvetlitev. Izpolnjuje tudi funkcijo dekorativnega elementa. Zahvaljujoč zasnovi stekla v kombinaciji z bambusovim lesom je videti tudi razkošno, a hkrati zelo okusno.

Posebej primeren je za prostor s površino do 20 m2, za katerega lahko enostavno zadostuje njegov rezervoar s prostornino 100 ml. Ko se oskrba z vodo izprazni, se difuzor samodejno izklopi, zato vam ni treba skrbeti za nevarnost.

Tehnične specifikacije:
- Prostornina rezervoarja za vodo 0,1 l
- Razsvetljava: Da
- Napajanje omrežnega difuzorja
- Priporočena velikost sobe 20 m2

Garancija: 2 leti
Za prenos dokumentacije kliknite na izbran dokument:

Podobni izdelki glede na kategorijo