Panasonic epilator ES-EL7C-V503

  • Proizvajalec: Panasonic
  • Skupina izdelkov: Epilator
  • Šifra: 109846
  • P/N: ES-EL7C-V503
  • Zaloga:  
  • PPC z DDV 22%: 89,99€

Epilator za mokro/suho epilacijo Panasonic ima povsem novo obliko, za 30 % širšo glavo* in dvojne diske s 60 pincetami, ki omogočajo hitro in učinkovito odstranjevanje dlak. 6 različnih nastavkov omogoča uporabo po celem telesu.

Hitra in mehka epilacija za popolnoma gladko kožo po celem telesu
S 6 nastavki za vse dele telesa zagotavlja temeljito lepotno nego. Epilacija in piling za kot svila gladko kožo.

Dvojni diski s 60 pincetami za dvojno učinkovitost epilacije
Dvojni diski zagotavljajo, da ujame vsako dlačico, saj drugi disk ujame dlačice, ki jih je zgrešil prvi. Poleg tega kar 60 pincet omogoča sočasni zajem več dlak z eno potezo.

Za 30 % širša glava*
32,4 mm široka glava v primerjavi z običajnimi modeli pokrije za 30 % širši predel kože in odstrani več dlak v eni potezi, kar omogoča hitrejšo epilacijo. *V primerjavi z običajno serijo ED.

Ujame dlake, ki so prekratke za voskanje
Dve konici pincet, ki zagrabita dlako, se popolnoma poravnata in zagrabita celo dlake, dolge samo 0,5 mm, ki jih z voskanjem ne bi odstranili, in jih odstranita s korenino.

90-stopinjsko vrtljiva glava se prilagaja vsem pregibom telesa
Prilagodljiva glava, gibljiva pod kotom 90°, lahkotno drsi po koži in se natančno prilagaja celo težko dosegljivim predelom.

Nega stopal za kot svila gladke podplate
Glavo valja preprosto postavite na trdo kožo. Vrtljivi brusilnik omogoča hitro in nežno odstranjevanje suhe in trde kože s pet in mrtve kože s podplatov ter tako poskrbi za gladko kožo.

Z lučko LED lahko osvetlite slabo vidna območja, na primer pazduho ali stopala. Tako lahko najdete in odstranite vse dlake.

Pritisnite gumb, da izberete mehek, običajen ali močen način, odvisno od dela telesa, ki ga negujete, ali debeline dlak.

Popolno 1-urno polnjenje omogoča 30 minut brezžičnega delovanja.

Napravo lahko v kopalnici uporabljate tudi s peno. Naprava je vodoodporna, zato lahko celotni epilator operete pod tekočo vodo, da odplaknete dlake in ga temeljito očistite.

Zasnova, ki se osredotoča na uporabnika, omogoča preprost oprijem ročaja in preprosto nego težko dosegljivih območij telesa.

Tehnične specifikacije:
Epilator 5 v 1,
Za mokro in suho uporabo,
60 pincet,
90° vrtljiva glava,
Dvojni široki diski,
3 hitrosti z LED indikatorjem,
Brezžična uporaba,
LED osvetlitev,
3 zamenljive glave,
3 dodatki,
Potovalna torbica.

Podobni izdelki glede na kategorijo