ZOWIE by BenQ monitor XL2411K

  • Proizvajalec: Benq
  • Skupina izdelkov: Monitorji
  • Šifra: 107420
  • P/N: 9H.LJPLB.QBE
  • EAN: 4718755083402
  • Zaloga:  
  • Neobvezujoča prip. MPC: 209,90€

GAMING monitor
zaslon: 60,96cm (24")
ločljivost: 1920 x 1080
vrsta zaslona: TN
priklop: HDMI 2.0, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 (2x), izhod za slušalke
odzivni čas: 1 ms
svetilnost: 320 cd/m2
stojalo: nastavljiva višina, vrtljivo, pregibno


Lastnosti:

- Tehnologija DyAc™ – drugačen občutek pršenja:
DyAc™ naredi energična dejanja v igri, kot je pršenje, manj zamegljena. To omogoča igralcem, da jasneje vidijo položaj križca in točke udarca, kar lahko pomaga pri nadzoru odsuna.


- Tekoče in prilagodljivo prilagajanje – več udobja v igri:
Zavedamo se, da ima vsak igralec svojo edinstveno kombinacijo nastavitve višine in kota monitorja. Z nastavitvijo višine in prostim nagibom se lahko igralci hitro in priročno nastavijo, kar povzroči bolj udobno igralno okolje.

- XL Nastavitev za Share™:
Delite svoje nastavitve s soigralcem, prijateljem ali oboževalci. Hitro shranite video profile in jih priročno delite prek preprostega uporabniškega vmesnika.

- Nastavitve hitrega dostopa:
Sprememba uporabniškega vmesnika in novo 5-smerno stikalo S (dodatna oprema). Prenovljeni vmesnik vam omogoča, da prek hitrega menija prilagodite, do katerih nastavitev FPS želite hitro dostopati, nato pa vam omogoča dostop do njih z enim dotikom. Nastavitev pred igrami ali med krogi je zdaj veliko bolj priročna.

- Tehnologija DyAc™ – drugačen občutek pršenja:
DyAc™ naredi energična dejanja v igri, kot je pršenje, manj zamegljena. To omogoča igralcem, da jasneje vidijo položaj križca in točke udarca, kar lahko pomaga pri nadzoru odsuna.

- Izvedite vizualne prilagoditve glede na vaše potrebe v igri:
Black eQualizer za povečanje vidnosti v temnih prizorih brez preosvetlitve svetlih območij, Color Vibrance za prilagajanje barvne nastavitve in tona za razlikovanje sovražnih tarč v igri ter načini igre za preklapljanje med prednastavitvami za različne naslove iger – vse to so prilagoditve, ki igralcem omogočajo, igrajo s svojimi želenimi vizualnimi nastavitvami.

- Brez kompromisov glede vzdržljivosti za estetiko:
Med postopkom oblikovanja vzdržljivost ni bila žrtvovana zaradi estetike. Zaslon LCD je bolje zaščiten z okvirjem, ki zagotavlja dodatno odpornost na straneh. To je še posebej uporabno pri transportu monitorjev na dogodke LAN ali BYOC.
Tehnične lastnosti
Namen uporabe Gaming
Velikost (cm) 24" (61)
Ločljivost zaslona 1920 x 1080 Full HD
Ukrivljen zaslon Ne
Odzivni čas (ms) 1
Svetilnost (cd/m2) 300
Nastavitve stojala Da

Podobni izdelki glede na kategorijo