LORD hladilnik z zamrzovalnikom C1

  • PPC z DDV 22%: 799,99€

Prostostoječi hladilnik z zamrzovalnikom LORD C1 z letno porabo 273 kWh spada v energijski razred A ++. Antibakterijska površina v notranjosti aparata je običajna. Hladilnik z zamrzovalnikom ima spredaj nastavljive noge. Tečaji vrat se nahajajo na desni; lahko pa jih premaknemo na nasprotno stran.

Preprosto elektronsko upravljanje na dotik
Enostavno upravljanje na dotik in takojšen pogled na temperaturo v zamrzovalnem in hladilnem predelu sta le nekaj prednosti, ki so na voljo uporabniku zaradi vgrajenega LCD zaslona. Hladilnik z zamrzovalnikom ima funkcijo hitrega hlajenja in funkcije hitrega zamrzovanja zamrzovalnika. Vsekakor boste cenili funkcijo Holiday, ki je idealna, če ste več dni zunaj hiše in aparat ni v uporabi. Funkcija Eco zagotavlja boljši prihranek energije kot običajno, funkcija Fresh pa poskrbi, da hrana ostane dlje sveža. Otroška ključavnica vam lahko prav pride prav. Hladilni prostor hladilnika z zamrzovalnikom LORD, ki ima samodejno odtaljevanje, je razdeljen na več con.

Nežna skrb za hrano
Zahvaljujoč nadzoru vlažnosti je območje ExtraFresh Comfort idealno za shranjevanje sadja in zelenjave. Enota ComfortCold 0 ° C Comfort je bila posebej zasnovana za ribe in meso. Funkcija Multi-Flow Air Tower zagotavlja popolno kroženje zraka in temperaturno ravnovesje na določenih predelih hladilnika z zamrzovalnikom. Vonj hrane obvladuje filter Air-Fresh. Hrano lahko hranite na do petih policah iz varnostnega stekla, pri čemer so tri od teh polic nastavljive po višini. Vključena je tudi polica za steklenice, na vratih hladilnega prostora pa so skupaj štiri police.

NoFrost = ni več ročnega odmrzovanja
Zamrzovalnik vas bo obvestil, če se temperatura zviša. Zamrzovalni del ima funkcijo samodejnega odmrzovanja, ki se imenuje NoFrost. Zmogljivost zamrzovanja zamrzovalnika je 14 kg v 24 urah. V primeru izpada električne energije je čas shranjevanja približno 16 ur. Na voljo so trije predali za shranjevanje hrane. Ni vam treba skrbeti, da se bo hrana zaradi nenadnega povišanja temperature odtalila - vizualni in zvočni indikator vas bo v takem primeru takoj obvestil. Kakovost naprav LORD lahko resnično štejemo za izjemno.

Praktične funkcije, ki olajšajo življenje:
Hladilnik z zamrzovalnikom ima več funkcij, ki vam bodo bistveno olajšale življenje. Ne samo vaša običajna dejanja, kot je hitro hlajenje ali zamrzovanje, ampak na primer funkcija Holiday, ki je idealna, če hladilnika z zamrzovalnikom ne nameravate odpreti več dni. Funkcija Fresh ohranja živila dlje sveža, funkcija Eco pa zagotavlja varčno delovanje naprave.

TEHNIČNE LASTNOSTI:
- Energijski razred: A++
- Prostornina hladilnika: 279 l
- Prostornina zamrzovalnika: 87 l
- Raven hrupa (dB): 39
- Letna poraba energije (kWh/leto): 237
- Klimatski razred: SN-T (10°C - 38°C)
- LED zaslon (prikaz temperature)
- Touch Control - elektronska kontrola temperature hladilnega in zamrzovalnega dela
- Alarm za opozorilo ob odprtih vratih
- Funkcije: Rapid Cool (hitro hlajenje), Super Freeze (hitro zamrzovanje), Vacation mode (počitniški način), otroška zaščita, Eco način delovanja
- Dimenzija aparata (VxŠxG): 2030 x 600 x 660 mm
- Dimenzija aparata v embalaži (VxŠxG): 2070 x 650 x 740 mm

HLADILNI DEL:
- Avtomatsko odtaljevanje
- Število polic: 5 (3 nastavljivi po višini)
- Število vratnih predalov: 4
- Fresh cona: 1 (primerno za sadje in zelenjavo)
- ExtraCold 0°C: 1 (primerno za ribe ali meso)
- LED osvetljena notranjost
- Material polic: kaljeno steklo
- Stojalo za steklenice
- Prostor za shranjevanje jajc

ZAMRZOVALNI DEL:
- Avtomatsko odtaljevanje: No Frost
- Število predalov: 3
- Zmogljivost zamrzovanja: 14 kg/24h
- Shranjevalni čas ob motnjah: 16 h
- Pladenj za led

OSTALO & TEHNOLOGIJE:
- Multi-Flow Air Tower
- Air-Fresh-Filter
- AntiBacterial
- Barva in zaključek vrat: inox izgled (EasyClean)
- Barva in zaključek stranic: krom, inox
- Število kompresorjev: 1
- 2 neodvisna hladilna kroga
- Vratni tečaji: desno (možnost spremembe smeri odpiranja vrat)
- Po višini nastavljive sprednje nogice
- Hladilno sredstvo: R600 (isobutan)
- Dolžina napajalnega kabla: 2400 mm

Garancija: 5 let

Podobni izdelki glede na kategorijo

y