Aqua Marina napihljiv SUP BEAST 10’6” BT-21BEP

  • Neobvezujoča prip. MPC: 549,90€

Beast je drugi iz linije Aqua Marina All-Around Advanced, ki je sinonim za vsestranskost in kvaliteto.
Je napihljiv sup, ki bo primeren tudi za izkušenejše veslace, saj je izredno stabilen tudi pri hitrejšem veslanju in v vseh vodnih razmerah. Je lahko vodljiv in izredno okreten, ima dobro stabilnost in dosega srednje hitrosti. Deska ima posodobljen dizajn in prepricani smo, da vas bo navdušila s svojim svežim izgledom!

Novost! V setu je poleg deske tudi nahrbtnik z zadrgo za še lažje prenašanje. V nahrbtnik boste poleg deske enostavno pospravili tudi en snemljiv sredinski smernik in 3-delno nastavljivo aluminijasto veslo. Skozi D-obrocke lahko z lahkoto napeljete elastiko, ki bo vaš tovor ali prtljago držala pri miru. EVA podloga na sredini deske bo skrbela, da vam ne bo zdrsnilo, neoprenski rocaj pa za to, da boste desko brez problema nosili. Kompletu je priložena še varnostna vrvica, ki jo na eni strani pritrdite na D-obrocek na SUPu, drugi konec pa si namestite okrog gležnja. Poskrbela pa bo za to, da boste v primeru padca lažje ponovno zlezli na SUP, pa tudi, da vam deske ne bo odneslo.

All Around Advanced supi so togi, lahki in trpežni. Primerni so za mirne vode, pa tudi manjše valove. Vsi supi iz te linije imajo tudi “kick-pad”, dvignjen zadnji del EVA-podloge, kamor se lahko uprete, ce želite desko sunkovito obracati.

Sup ima 1 leto garancije.

V kompletu: nahrbtnik, Double Action zracna tlacilka, 1 sredinski smernik, aluminijasto razstavljivo in nastavljivo veslo, varnostna vrvica (leash), set za popravilo

Model: BT-21BEP
Prostornina: 300 L
Dimenzije (v cm): 320 x 81 x 15
Neto teža deske: 8,7 kg
Optimalna obremenitev: 120 kg
Maksimalna obremenitev: 140 kg
Smerniki: 1 sredinski
Maksimalni zracni tlak: 15 psi
Tehnologija: Lightweight Drop Stitch

Podobni izdelki glede na kategorijo