Aqua Marina napihljiv SUP FUSION 10’10” BT-21FUPB

  • Neobvezujoča prip. MPC: 449,90€

Tretji iz kolekcije Aqua Marina All Around je Fusion, ki je že nekaj sezon Aqua Marinin best seller in upraviceno tako. Prenovljen model je nekoliko daljši in širši kot smo ga bili navajeni v pretelkosti, kar pa vam bo prineslo boljšo stabilnost in vecjo nosilnost. Ta deska bo v veselje tako zacetnikom in rekreativcem, kot tudi veslacem, ki so že nekoliko bolj izurjeni. Tudi težji uporabniki bodo z veseljem odveslali v mirne vode, saj ima deska odlicno plovnost za udobno in lahkotno veslanje. To je deska atraktivne barve in sodobnega dizajna, ki vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne!

Deski je seveda namenjen tudi nahrbtnik z zapiranjem na zadrgo. Priloženo je razstavljivo in nastavljivo 3-delno veslo, ki je izdelano iz aluminija in tehta le kancek vec kot 1 kg. Na prednji del sup deske lahko z elastiko pritrdite vašo prtljago, 4 D-obrocki na nedrseci EVA podlogi pa so tam zato, da boste lahko vpeli tudi kajak sedež! Na sredini je še rocaj, da boste sup lažje prenašali.

Sup ima 1 leto garancije.

V kompletu: nahrbtnik, Double Action zracna tlacilka, 1 sredinski smernik, aluminijasto razstavljivo in nastavljivo veslo, varnostna vrvica (leash), set za popravilo

Model: BT-21FUPB
Prostornina: 320 L
Dimenzije (v cm): 330 x 81 x 15
Neto teža deske: 8,6 kg
Optimalna obremenitev: 125 kg
Maksimalna obremenitev: 150 kg
Smerniki: 1 sredinski
Maksimalni zracni tlak: 15 psi
Tehnologija: Drop Stitch Light Technology

Podobni izdelki glede na kategorijo