GoGEN BT slušalke TWS PAL bele

  • Neobvezujoča prip. MPC: 24,89€

Brezskrbno gibanje

Naj vas ne omejujejo večno prepletene žice. Brezžične slušalke GoGEN TWS PAL vam zagotavljajo maksimalno svobodo, tako na potovanjih kot med športom ali sprehodom. Zahvaljujoč tehnologiji True Wireless Stereo - tako imenovani TWS , pri poslušanju vaše najljubše glasbe ne boste več omejeni z dolžino kabla.
Slušalke GoGEN TWS PAL lahko preprosto združite z mobilnim telefonom ali MP3 predvajalnikom s tehnologijo Bluetooth® (različica 5.0.) . Zahvaljujoč posebni obliki se zlahka prilegajo vsakemu ušesu. Za maksimalno udobje paket vključuje tudi druge velikosti ušesnih čepkov. Slušalke so oblikovane tako, da je vaše maksimalno udobje ohranjeno tudi med športom – ne bojijo se teka ali telovadnice.

Odlična zvočna zmogljivost

Naj vas ne zavede odsotnost kabla ali velikost slušalk. GoGEN TWS PAL vas bo prijetno presenetil z uravnoteženim zvokom z izrazitimi visokimi, definiranimi srednjimi in močnimi basi. Poleg tega, kot je že razvidno iz tehnologije True Wireless Stereo, je zvok razdeljen na levi in ??desni kanal . S tem dosežemo resnično visokokakovosten glasbeni užitek.

Zahvaljujoč brezžični tehnologiji se lahko preprosto potopite v svet glasbe. Vendar vam ni treba skrbeti, da bi zamudili nekaj pomembnega. Slušalke imajo vgrajen mikrofon, zato jih lahko brez težav uporabljate kot brezžično prostoročno telefoniranje . V primeru dohodnega telefonskega klica samo pritisnite eno izmed slušalk in predvajanje glasbe se bo spremenilo v telefonski klic. Tako vam telefona sploh ni treba vzeti iz žepa ali torbe.

Na enak način lahko površino gumbov na slušalkah uporabite za enostavno upravljanje predvajanja glasbe , na primer preklapljanje med skladbami, spreminjanje glasnosti ali prekinitev predvajanja. Slušalke se ponašajo z dolgo življenjsko dobo baterije. In to do 4 ure . V kombinaciji z ohišjem, ki se popolnoma zapira in ga je mogoče ponovno napolniti, lahko ta čas podaljšate za do dodatnih 12 ur . Na poti, med športom ali potovanjem vam zahvaljujoč brezžičnim slušalkam GoGEN TWS PAL res ni treba biti omejen z ničemer.

- Bluetooth 5.0 - domet do 10 m
- Bluetooth profil: HSP, HFP, A2DP, AVRCP
- Moč 3 mW
- Li-pol baterija 250 mAh (polnilna torbica)
- Čas predvajanja 4 ure + 12 ur s polnilno torbico
- frekvenčni razpon 20 Hz - 20000 Hz
- Impedanca 20 Ohm
- vgrajen mikrofon
- IPX4 zaščita
- vrsta polnjenja mikro USB
Tehnične lastnosti
Namen uporabe In-Ear slušalke
Parni tlak (Bar) do 1

Podobni izdelki glede na kategorijo