SteelSeries brezžična gaming miška Prime WL Mini

  • Proizvajalec: Steelseries
  • Skupina izdelkov: Miške
  • Šifra: 109559
  • P/N: 62426
  • EAN: 5707119044875
  • Zaloga:  
  • Neobvezujoča prip. MPC: 140,00€

Vsak vidik miške Prime Wireless je bil natančno zasnovan z enim samim ciljem: zmago. Skupaj razvit z več kot 100 vodilnimi svetovnimi tekmovalnimi igralci ima preizkušeno obliko, namenjeno trajnemu udobju na najvišjih ravneh igre. Njegova lahka oblika faktorja tehta le 80 g, da zmanjša utrujenost rok. Hiper trpežna oblika prenaša najintenzivnejšo obrabo, najboljša baterija v svojem razredu zagotavlja več kot 100 ur igranja in hitro polnjenje, nova teksturirana matirana površina pa zagotavlja nedrseč oprijem. Senzor TrueMove Air zagotavlja zmogljivost esports pro, prilagajanje na vozilu pa olajša izbiro nastavitev.

Prestige OM stikala
Revolucionarna optična magnetna stikala, ki izkoriščajo neodim magnete, zagotavljajo najbolj dosledne klike miške, ki trajajo do petkrat dlje od konkurence, in izkoriščajo infrardečo svetlobo za bliskovito hiter odzivni čas.

Dosledni hrustljavi kliki
Zasnovan za zagotavljanje najbolj zadovoljivih hrustljavih klikov z uporabo magnetnega jedra, ki zagotavlja, da se vsak klik počuti prav tako hrustljavo kot prvi. Ocenjeno na 100 milijonov klikov v panogi.

TrueMove senzor za zračne igre
Oblikovala PixArt in SteelSeries, da bi presegla konkurenco z resničnim sledenjem 1 na 1 ter sledenjem nagiba, da bi odpravila neželeno sledenje med padci pod kotom, nagibanjem in hitrimi premiki.

Quantum 2.0 Wireless
Popolnoma nova brezžična tehnologija Quantum 2.0 brezžično prenaša podatke z nerealnimi hitrostmi na bolj stabilen, zanesljiv in energetsko učinkovit način kot kdaj koli prej.

Visoko zmogljiva baterija
Več kot 100 ur neprekinjenega visokozmogljivega igranja 1000 Hz z enim polnjenjem, s 15 minutami hitrega polnjenja, ki zagotavlja 40 ur igranja.

Faktor oblike, preizkušen v bitkah
Lahka 80 g oblika je bila razvita s prispevki profesionalcev esports za trajno udobje in trajnost izdelka na najvišji ravni zmogljivosti.

Teksturiran mat zaključek
Nova enostavna za čiščenje teksturirana zgornja površina, izdelana iz otipnega mikroteksturnega materiala VDI30, omogoča zanesljivejši nedrseči oprijem na najvišjih ravneh kljub vlagi.

Zasnovan za največjo trajnost
Vsak optimiziran sestavni del je bil skrbno zasnovan z najkakovostnejšimi komponentami v kombinaciji z najsodobnejšim inženiringom, da je sčasoma preživel najintenzivnejšo obrabo.

Snemljiv Super Mesh kabel USB-C
Hitri potezi in hitri gibi so bistvenega pomena, da se v igri izkažete najbolje. Naš popolnoma nov mehki mrežasti kabel iz mikrovlaken omogoča manj vlečenja in lažji občutek, kdaj je čas, da zadenete ta ključni strel.

Specifikacije:
Senzor: SteelSeries TrueMove Air
Tip senzorja: optični
CPI: 100–18.000 v 100 prirastkih CPI
IPS400, na površinah SteelSeries QcK
Pospešek: 40G
Strojno pospeševanje: nobeno (Zero programsko pospeševanje)
Tehnične lastnosti
Namen uporabe Gaming
Povezava Brezžično
Največja ločljivost tipala 18000DPI
Barva Črna

Podobni izdelki glede na kategorijo